View availability & book online

Silkaatsnek Nature Reserve

 

Op de grens van de provincies Gauteng (Johannesburg, Pretoria en omgeving) en North West Province, aan de voet van de majestueuze 250 km lange Magalies bergketen, direct na de passage ('nek' in het Afrikaans) richting Brits, ligt het Silkaatsnek Nature Reserve.

 

In dit 1200 ha wild ruig veld en bos terrein, privaat eigendom en niet toegankelijk voor het grote publiek, leven giraffen, zebra’s, impala's, nyala’s, eland antilopes, blesbokken, gnoes, wrattenzwijnen, apen, stekelvarkens, slangen waaronder de bergpython, ontelbare vogelsoorten en nog veel meer interessants wat loopt, kruipt of vliegt.

Diverse waterdrinkplaatsen met naastgelegen uitkijktorens bieden excellente mogelijkheden voor fotograferen of schilderen.

 

Op aanvraag organiseren we safari's, de zogenoemde game drives, waarbij een ervaren chauffeur en gids u de mogelijkheid biedt om deze prachtige wildlife te bekijken.

Diezelfde gids kan u ook meenemen op wandel-safari voor als u meer op zoek bent naar een 'echte' natuurbeleving waarbij u alles ziet, hoort, ruikt en zelfs voelt en waarbij meer oog voor detail is dan tijdens een game drive.

In samenwerking met onze achterburen van Harties Horse Trail Safaris bieden we u ook nog de kans om dit alles te paard te ervaren. Voor meer informatie, zie ''Activiteiten''.

 

Foto evenement bekijken?

Vul hieronder uw gegevens in die u tijdens uw verblijf gekregen heeft.

Bekijk de locatie van the Ostrich Manor op Google Maps

GPS coördinaten 25.41.22 Zuid , 27.52.18 Oost.

Where The Good Life Starts

Klik hier