View availability & book online

Jaren '20 Manor in Natuur Reservaat

the Ostrich Manor was oorspronkelijk een trainingsinstituut voor Facility Management. Tegenwoordig is het een unieke Eco Lodge in koloniale stijl, gelegen in het Silkaatsnek Nature Reserve aan de voet van de Magalies bergketen. In de prachtige villa uit 1920 bevinden zich het restaurant, de lounge met robuste openhaard voor de wat koelere winteravonden, een sfeervolle bar en uiteraard de hotelkamers; elk voorzien van comfortabele bedden en een badkamer, maar zonder televisie om de rust en de vrijheid van het authentieke Afrika te waarborgen.

 

Naast de verschillende kamers zijn er ook nog luxe twee-persoons tenten, een typisch Afrikaanse rondavel en bungalow voor als je met de hele familie van het echte ''Out of Africa'' gevoel wilt genieten.

 

Je kunt bij ons gebruik maken van de tennisbaan, het zwembad en de sauna en genieten van wandelingen, paardrijtochten of autosafari's door het Silkaatsnek Nature Reserve onder begeleiding van professionele gidsen die je de Afrikaanse natuur laten beleven. Vooral te paard zul je erg dichtbij giraffen, zebra's, kudu's, nyala's, gnoes en nog veel meer dieren kunnen komen, omdat ze je dan niet meer zozeer als mens zien!

 

Daarnaast beschikt the Ostrich Manor over een originele ''lapa'' die dienst doet als unieke ruimte voor conferenties en (bruilofts)feesten. 's Avonds steken we het vuur in de Boma aan, zodat iedereen van de warmte en de gezelligheid kan genieten en een blik naar boven een van de schitterendste sterrenhemels van de wereld laat zien.

 

Kortom, op the Ostrich Manor vind je de perfecte balans tussen emotie en ratio en zul je genieten van Zuid Afrika zoals je dat nog nooit gedaan hebt! 

Foto evenement bekijken?

Vul hieronder uw gegevens in die u tijdens uw verblijf gekregen heeft.

Bekijk de locatie van the Ostrich Manor op Google Maps

GPS coördinaten 25.41.22 Zuid , 27.52.18 Oost.

Where The Good Life Starts

Klik hier