View availability & book online

Waarom the Ostrich Manor?

the Ostrich Manor was van oorsprong een Executive Management training- en conferentie centrum, bekend onder de naam 'Campus Mentis Ntshwe'. Vandaag de dag is het een exclusieve Eco Lodge waar je kunt genieten van de rust van onze prachtige tuinen en aangrenzend Silkaatsnek Nature Reserve.

 

In de Hartbeespoort Dam omgeving zijn genoeg mogelijkheden om de lokale natuur en cultuur te ontdekken en ook de wat meer avontuurlijke types zullen zich niet vervelen met alle activiteiten waar je een echte adrenaline kick van krijgt.

 

De lodge ligt op ongeveer een uur rijden van Johannesburg en O.R. Tambo International Airport en slechts een half uur van Pretoria, dus the Ostrich Manor voor mensen uit 'de grote stad' die er even tussenuit willen en voor toeristen die willen uitrusten van een lange reis en een ideale eerste kennis making met het land zoeken voor ze verder gaan reizen door Zuid Afrika.

 

We zijn gepassioneerd om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, of het nou alleen voor een weekend is of voor de hele vakantie, dus neem gerust contact met ons op als er speciale wensen zijn die wij zouden kunnen vervullen!

Foto evenement bekijken?

Vul hieronder uw gegevens in die u tijdens uw verblijf gekregen heeft.

Bekijk de locatie van the Ostrich Manor op Google Maps

GPS coördinaten 25.41.22 Zuid , 27.52.18 Oost.

Where The Good Life Starts

Klik hier