View availability & book online

Stages

the Ostrich Manor is van oorsprong een trainingsinstituut voor Facility Management, maar sinds oktober 2013 is het een plek waar Horeca-, Ecologie-, Wildlife-, en Natuurbeheer-studenten praktijkervaring op kunnen doen.

 

In juli 2013 hebben twee afgestudeerden Eco & Wildlife Studies uit Nederland de taken van het management overgenomen en het is hun doel om zo niet de eerste, dan toch zeker de meest inspirerende Eco Lodge van Zuid Afrika te worden. Ook weten zij precies hoe belangrijk het is om tijdens je opleiding niet alleen uit boeken te leren, maar om ook in het werkveld te ervaren hoe het er nou echt aan toe gaat door op stages te gaan. 1 + 1 = 3 en daarom biedt the Ostrich Manor nu officieel Aequor gecertificeerde (Crebo nummers 97090 en 97255) stageplaatsen aan aan studenten uit Nederland en in de toekomst aan gemotiveerde mensen van over de hele wereld.

 

Samen kunnen we deze unieke plek nog mooier maken dan ze al is door te zoeken naar creatieve en inspirerende oplossingen om steeds duurzamer te worden!

 

Wil je meer weten? Stuur dan een mail naar info@ostrichmanor.com en we vertellen je alles over de mogelijkheden!

Foto evenement bekijken?

Vul hieronder uw gegevens in die u tijdens uw verblijf gekregen heeft.

Bekijk de locatie van the Ostrich Manor op Google Maps

GPS coördinaten 25.41.22 Zuid , 27.52.18 Oost.

Where The Good Life Starts

Klik hier